Tulokset REK-koe 7.10.2023 Orimattila Niinikoski

UVU:n ja Valjakkosamojedien yhteistyössä järjestämä REK-koe ja Valjakkosamojedien jäsenkilpailu Orimattilan Niinikoskella onnistui hyvin. Pieni sade ei haitannut, kun kaikki olivat varautuneet kaatosateeseen. Jännityksen hetkiä aiheutti juuri ennen ensimmäistä starttia kilpailureitille ajanut tukkirekka, joka onneksi ehdittiin saada hyvässä hengessä pois uralta.

Tunnelma oli hyvä ja kaikki auttoivat toisiaan. Kiitos kaikille osallistuneille ja talkoolaisille!

REK-koe toteutui luokassa DR4 siperianhuskyille (11 valjakkoa) ja samojedinkoirille (3 valjakkoa), luokassa DS2 samojedinkoirille (5 valjakkoa) ja alaskanmalamuuteille (10 valjakkoa). Epävirallisessa luokassa starttasi yksi  kahdenkoiran siperianhuskyvaljakko. Lastenluokassa osallistujia oli seitsemän. Kaikki REK-tulokset liitteessä tulokset REK-koe Orimattila 07102023.

Valjakkosamojedien jäsenkilpailun voittaja REK1 tuloksella oli Jenni Lehtonen koirilla Otimis Full Story ja Otimis Princess of the Tower (kuvan otti Teemu Hiltunen). Tämä oli Jennin toinen peräkkäinen jäsenkilpailun voitto ja Rekun tuoppi matkasi takaisin Jennille. Paljon onnea jäsenkilpailun voitosta!